Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελία

Αρχές του 2014 ξεκινήσαμε συζητήσεις με τον Jeff Monson περιγράφοντας του τι σκοπεύαμε να διοργανώσουμε ζητώντας του να στηρίξει το εγχείρημα με την συμμετοχή του. Συμφωνήσαμε πως θα διοργάνωνε σεμινάρια mma κατά τη διάρκεια του διημέρου των αγώνων και πως θα συμμετείχε στις εκδηλώσεις – συζητήσεις που προηγούνταν των αγώνων όπως ο ίδιος επιθυμούσε. Το μόνο που ζήτησε ήταν να του καλύψουμε τα μεταφορικά έξοδα και να του προσφέρουμε κάποιο κατάλυμα κατά την παραμονή του στην πόλη μας.

Μία μέρα πριν από τα ήδη προγραμματισμένα σεμινάρια του στο τουρνουά μας ενημέρωσε πως εξαιτίας έκτακτου οικογενειακού προβλήματος δε θα μπορέσει να παραστεί.

Έχοντας ήδη η συνέλευση μας καταβάλει στον ίδιο το αντίτιμο των εισιτηρίων του (πτήση ΗΠΑ – Ελλάδα και επιστροφή) μας πρότεινε να διεξαγάγει τα συμφωνηθέντα σεμινάρια κάποια άλλη στιγμή μιας και όπως ο ίδιος μας είπε είχε ήδη αγοράσει εισιτήρια με ανοικτές ημερομηνίες. Έτσι συμφωνήσαμε να γίνουν τα σεμινάρια στις 14 του Δεκέμβρη. Τούτη τη φορά και ενώ περιμέναμε το οριστικό οκ για την ημερομηνία που ο ίδιος πρότεινε, διέκοψε ξαφνικά κάθε επικοινωνία μαζί μας χωρίς να μπει καν στον κόπο να δικαιολογηθεί. Δεν απάντησε ούτε στο αίτημα μας για να επιστραφούν τα χρήματα της συνέλευσης μιας και η συμφωνία είχε ακυρωθεί με δική του μάλιστα υπαιτιότητα.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και το λιγότερο αντισυντροφική συμπεριφορά αυτή του συντρόφου" Jeff Monson που χρησιμοποίησε την "αναρχική" του ιδιότητα καπηλεύοντας χρήματα του κινήματος. Το Antifa Tournament δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον εν λόγω κύριο και με οποιοδήποτε άλλον επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την διοργάνωση αυτή και τον κόσμο του αντιφασιστικού κινήματος προς ίδιον όφελος.

Δεν αρκούν από ότι φαίνεται μερικά τατουάζ και κάποιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις για να γίνει κάποιος σύντροφος.

Συνέλευση Antifa Tournament

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου